You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Виведення плям від риби, молока, консервів і соусів

Плями від риби, молока, консервів і соусів, якщо вони свіжі, легко виводяться мильним розчином з дальшим промиванням теплою  водою.

Застарілі плями треба насичувати за допомогою ватки теплим гліцерином і через деякий час прополіскувати теплою водою. Для виведення плям з тонких шовкових тканин дуже ефек­тивним засобом е суміш гліцерину і води в однакових кількостях з додаванням кількох краплин нашатирного спирту.

Проте перш ніж застосувати таку суміш, треба перевірити, чи не линяє тканина. Для виведення плям з шерстяних виробів рекомендують розчин гліцерину і нашатирного спирту у воді (на склянку води 20 грамів гліцерину і 10 грамів нашатирного спирту). Після виведення плями це місце промивають теплою пом’якшеною водою, сушать і про­прасовують.

Leave a Reply