You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Чищення виробів із замші

Перший спосіб. Замшові вироби спочатку миють у теплій мильній воді, потім занурюють у винний спирт, щільно закривають посудину і залишають на 24 години. Сушать на повітрі в затінку.

Другий спосіб. Беруть 1 частину 10-процентного розчину нашатирного спирту та 4 частини чистої води, змішують і опуска­ють у цю суміш замшові вироби на 2 дні. Потім полощуть речі у холодній воді під краном і сушать на повітрі.

Третій спосіб. Вироби змочують у воді кімнатної темпе­ратури і віджимають руками. Розклавши їх на столі, старанно натирають милом. Потім полощуть у холодній воді і сушать. При сушінні розтягують і мнуть руками.

Leave a Reply