You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Торт з какао і масляним кремом

Тісто: перший корж — 5 яєць, 150 г мелених горіхів, 150 г цукру, 1 ч. ложка меленої натуральної кави 10 г какао;

другий корж — 5 білків, 250 г цукру, 250 г мелених горіхів, 2 ст. ложки мелених білих сухарів.

Крем: 200 г вершкового масла, 200 г цукрової пудр 2 жовтки, 50 г какао, ванілін, 2 ст. ложки молока. Перший корж: з білків збити круту піну, додаюч по ложці цукру, і збивати до утворення пухкої маси вимішати її з жовтками, меленими горіхами, кавою, какао.

Цією масою наповнити змащену жиром і посипати сухарями тортівницю і пекти в гарячій духовці (200 °С протягом ЗО хв. Другий корж: білки збити, додаю чи по ложці цукру, і збивати до утворення пухкої маси вимішати з горіхами, сухарями.

Цю масу викласти змащену і посилану сухарями тортівницю і пекти в теп лій духовці (150—180 °С) протягом 35 хв. Спечені коржі перекласти приготовленим кремом, ним же змастит верх і боки торта і посипати меленими горіхами.

Крем приготувати так: масло розтерти з цукровою пуд­рою до консистенції густої сметани, додати жовтки, ка­као, зварене у 2 ст. ложках молока, ванілін і вимішати, щоб утворилася однорідна маса.

Leave a Reply