You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Торт “Ванда”

Тісто:

перш й й корж — 200 г борошна, 8 жовтків, -100 г цукру, 200 г вершкового масла, мигдальна есенція;

другий корж — 300 г посіченого мигдалю або горі­хів, 300 г цукру, 8 білків, 2 ст. ложки мелених сухарів Начинка: 250 г цукру, 1/2 склянки води, 200 г вершко­вого масла, 100 г шоколаду, 2 жовтки, ромова есенція, 200 г абрикосового джему.

-перший корж: масло розтерти з цукром, послідовно Додаючи по одному жовтку і по кілька крапель мигдаль­ної есенції, потім всипати борошно по ложці і добре розтерти. Приготовлене тісто накласти у змащену тор-тівницю і пекти корж у гарячій духовці (190—200 °С) протягом 35 хв. Другий корж: з білків збити круту додаючи по ложці цукру, вимішати її з сухарями, мигдалем або горіхами, які заздалегідь подрібнити ка­чалкою  на  дошці,  посипаючії   цукром.

Пекти  корж  у 1 теплій  духовці   (150—190 °С)   протягом  40 хв.  Перший І корж обережно розрізати гострим ножем на два шари. ] Перший змастити абрикосовим джемом і накрити дру­гим, який змастити шоколадною начинкою, оздобити миг- ; далем і абрикосовим джемом.

Начинку приготувати так: з цукру і води зварити сироп- Іякщо крапля сиропу не розтікається по тарілці, дода­ти тертий шоколад, зняти з плити, покласти вершкове ; масло і добре розтерти, щоб  воно  розтопилося.  Коли 1 маса почне гуснути, додати до неї жовтки, кілька кра­пель ромової есенції і розтерти. Замість сиропу до мас­ла можна додати банку звареного згущеного молока.

Leave a Reply