You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Торт вафельний з оріхами

2  вафлі, 1 кг цукру, 500 г мелених горіхів, 250 г вершкового масла, 11/2 склянки води, ванілін.

Помадка: 250 г цукру, 1/2 склянки води, сік з 1/2 цитрини, 1 ч. ложка вершкову го масла.

З цукру і води зварити стий сироп. Додати мелені  горіхи, вимішати і охолоди ти. Після цього додати збите масло, ванілін і розтер­ти до утворення пухкої ма­си, викласти на вафлю, крити другою вафлею і зма­стити помадкою. Оздобити половинками горіха або мигдалю і нарізаним мармела­дом або цукатами .

Помадку приготувати такі) з цукру і води зварити сироп. Якщо крапля сиропу, спадаючи з ложки, потягне за собою «нитку», додати цитриновий сік і розтирати з маслом. Як почне гуснути, вилити на торт.

Leave a Reply