You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Торт сухарно-пісочний

Тісто: перший   корж — 100 г мелених житніх сухарів, 6 яєць, 150 г цукру, 50 г мелених, горіхів, 1/2 ложки меленої натуральної кави;   другий   к о р ж 150 г борошна, 2 жовтки, 100 г вершкового масла абс маргарину, 50 г цукру.

Крем: масляний — 2 склянки молока, 300 г цукру 200 г вершкового масла,  ванілін;  шоколадний 200 г шоколаду, 200 г вершкового масла, 4 жовтки, 100.цукру, ромова есенція.

Начинка: 200 г апельсинового джему  (2 апельсини 300 г цукру, ‘/2 склянки води).
Перший корж (сухарний): з білків збити круту піну, додаючи по ложці цукру, жовтки, і вимішати їх з просіяними сухарями, меленою кавою, горіхами. При­готовлену масу вилити у змащену жиром і посипану су­харями тортівницю і пекти в гарячій духовці (200 °С) протягом ЗО хв. Спечений охолоджений корж гострим ножем розрізати на два шари, скропити солодкою кавою. другий корж (пісочний): з борошна, жовтків, жиру і цукру замісити тісто.

Спекти в тортівниці пісоч­ний корж. На один шар сухарного коржа накласти апель­синовий джем, накрити пісочним коржем, потім накласти масляний крем і прикрити другим шаром сухарно­го коржа. Верх і боки торта змастити шоколадним кре­мом і обсипати меленими горіхами.

Крем приготувати так: масляний — молоко зварити з цукром до консистенції густої сметани, охолодити, піс­ля чого розтерти з маслом і ваніліном; шоколад­ний — шоколад зігріти, розтерти з маслом, цукром, віливаючи по жовтку, додати ромової есенції до смаку. Начинку з апельсинового джему прииготувати так, як з цитринового.

Leave a Reply