You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Торт із сиру

Вогкий сир приблизно на годину кладуть під прес, а потім пропускають крізь м’ясорубку. Ядра мигдалю або горіхів ошпарю­ють окропом, очищають і січуть ножем.

Ізюм замочують у теплій воді, яку потім зливають.  Готують цедру з лимона.   Форму   для   торта   змазують вершковим маслом і посипають манною крупою.

Збивають масло з цукром і жовтками, додають манну крупу, тертий сир, соду, лимонний сік, цедру, мигдаль, ізюм. Усе старанно розмішують. З яєчних білків збивають піну, обережно з’єднують її з тістом і наповню­ють форму. Роблять невелике підвищення в центрі, щоб під час випічки  торт у цьому місці не запав. Поверхню торта змазують жовтком. Близько1 години запікають у добре розігрітій духовці.

Набір продуктів: 1 кг сиру, 125 г вершкового масла, 250 г цукру, З яйця, 120 г манної крупи, трохи соди, 50 г мигдалю або горіхів, 100 г ізюму.

Tags:

Leave a Reply