You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Мазурок пісочний з родзинками

Тісто: 600 г борошна, 400 г вершкового масла або мар­гарину, 100 г цукру, 200 г родзинок, цедра і сік з 1 цит­рини.

Помадка: 2 білки, 200 г цукрової пудри, сік з ‘/2 цит­рини.

Жир посікти з борошном, додати цукор, цедру і сік з цитрини і замісити тісто на воді. Посипати його проми­тими родзинками, ще раз легко перемісити, розкачати і викласти на змащений жиром лист, поколоти. Тісто винести на дві години в холодне місце, а потім пекти в гарячій духовці (210—240 °С) протягом 35 хв. Спечений •мазурок змастити помадкою.

Помадку приготувати так: розтертії білки з цукром на •пухку масу, додати цитриновий сік. Цю помадку можна зафарбувати рожевою кондитерською фарбою.

Leave a Reply