You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Корж з бісквітом

Тісто: 500 г борошна, 1 жовток, 200 г маргарину, 50 г цукру, 2—3 ст. ложки сметани.

Начинка: 500 г яблук, 300 г цукру, цедра з ‘/2 Цит­рини.

Бісквіт: 3 яєць, 3 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки крох­малю, 1 ст. ложка борошна.

Жир посікти з борошном, додати жовток і цукор і за­місити на сметані тісто. Тонко його розкачати і висте­лити ним дно і боки тортівниці, поколоти, змастити біл­ком і пекти в гарячій духовці (210—240 °С).

Коли тісто почне рум’янитися, вийняти з духовки, накласти товс­тим шаром яблука і залити бісквітом. Пекти в теплій духовці (190 °С) ще протягом ЗО хв.

Джем приготувати так: з цукру і 1/4 склянки води зва­рити сироп.

Якщо крапля сиропу, спадаючи з ложки, тягне за собою «нитку», додати натерті на грубій тертці яблука. Варити до прозорості, помішуючи, щоб не приго­ріло. До холодної м”аси додати цедру з цитрини.

Бісквіт приготувати так: з білків і пудри збити піну, ви­мішати з жовтками, а потім з просіяним борошном, крохмалем і накласти на корж.

Leave a Reply