You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Корж пісочний з сметанним кремом

Тісто: 250 г борошна, 200 г вершкового масла або маргарину, 50 г цукру, 100 г мелених, горіхів, цедра і сік-з 1 цитрини.

Крем,: 1 склянка густої сметани, 100 г цукрової пудри, ванілін.

З борошна, жиру, цукру, мелених горіхів, цитринової цед­ри-і соку замісити тісто, поділити його на три частини. Кожну розкачати за розміром тортівниці, поколоти і пекти у гарячій духовці (210—240 °С) протягом 20 хв.

Приготовлені коржі перекласти кремом. Верхній корж також змастити кремом і посипати посіченими горіхами. Крем приготувати так: сметану добре охолодити, збити з цукровою пудрою і ваніліном.

Leave a Reply