You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Корж пісочний з сиром

Тісто: 250 г борошна, 50 г цукру, 100 г маргарину, 1 яйце, ‘/2 склянки сметани, на кінець ножа соди.

Начинка: 300 г сиру, 50 г цукру, 50 г родзинок, 2 яй­ця, 2 ст. ложки манної крупи. Замість сиру та родзи­нок можна використати 400 г сиркової маси. Жир посікти з просіяним борошном з содою, додати цу­кор, яйце і на сметані замісити тісто.

Поділити його на дві частини. Одну частину тіста розкачати за розміром тортівниці і поколоти виделкою. Накласти на корж сир­кову масу, накрити другим коржем, нарізаним на сег­менти, поколоти його, змастити яйцем, посипати цукро­вим піском і пекти в гарячій духовці (210—240 °С) про­тягом 45 хв.

Холодним зняти з тортівниці. Начинку приготувати так: жовтки розтерти з цукром, сиром, додати родзинки, білкову піну, 2 ст. ложки ман­ної крупи і добре вимішати. Якщо використовується готова сиркова маса, то до неї слід додати 2 яйця.

Leave a Reply