You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Київський торт

Ядра горіхів  (2/з склянки)  підсмажують, товчуть, змішують з 40 г борошна і 200 г цукру. Ретельно збивають 1 склянку яєч­них білків, змішують з 40 г цукру, 1 г ванільної пудри і збивають ще раз.
Потім додають горіхову суміш і місять   до   одержання   однорідної   маси.

Тісто виливають у дві форми однакового розміру, покриті пергаментним папером, і випікають у духовці при 150—160°.

Для приготування вершкового крему беруть 140 г цукру, 150 г верш­кового масла, 1 яйце, півсклянки молока, 1 чайну ложку коньяку та 1,5 г ванільної пудри.

Для приготування шоколадно вершкового крему беруть 60 г цукру, 75 г вершкового масла, пів-яйця, чверть склянки молока, 10 г какао-порош­ку, 0,3 г ванільної пудри та половину чайної ложки коньяку.

Вершковим кремом вкривають нижній корж, шоколадно вершковим верх і боки торта.

Верх і боки торта обсипають кришкою з обрізків коржів.

Торт можна художньо оформити цукатами і вершковим та шоколад­ним кремом.

Tags:

Leave a Reply