You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Зубатка по-креольськи

Нарізану ріпчасту цибулю обсмажують на соняшни­ковій або маслиновій олії, додають обчищені й нарізані помідори, сіль, перець та часник.

Тушкують до повного випарювання рідини. Потім кладуть доб­ре промитий рис, збите яйце, нарізаний корінь пет­рушки і змішують з рибою, пропущеною крізь м’ясо­рубку. Окремо підсмажують солодкий перець, очищений від насіння, і наповнюють його приготов­леним фаршем.

Фаршировані стручки перцю щільно укладають у посуд, змащений маслом, а зверху кла­дуть моркву й цибулю, підсмажені в маслі. Все за­ливають сухим білим вином. Закривають кришкою і ставлять у духовку на 40 хв. Потім перець вийма­ють з посуду, укладають на глибоке кругле блю­до і поливають рештою соусу, процідженого крізь сито.

Рибне філе — 400, сухе біле вино —• 200, солод­кий перець — 300, корінь петрушки — 70, соняшни­кова або маслинова олія — 80, ріпчаста цибуля — 120, помідори — 300, рис—150, морква — 70, яйце—1, вершкове масло — 50, часник—10, чор­ний перець і сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply