You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Зелений паштет із солоною рибою і пастою «Океан»

Перебрану і промиту гичку і шпинат заливають га­рячою водою і кип’ятять 5—8 хв. Зелень петрушки і кропу промивають, кладуть у каструлю до гички і при кипінні припускають 5 хв.

Готову зелень охолоджують, протирають крізь сито або пропуска­ють крізь м’ясорубку разом з вимоченим у воді филе солоної риби і припущеною пастою «Океан».

Ма­су з’єднують з розм’якшеним вершковим маслом і тертим сиром, заправляють майонезом, соусом «Южний», готовою гірчицею, сіллю і добре пере­мішують. Масі надають форми батона і охолоджу­ють. Після цього обмазують майонезом і посипають дрібно нарізаними зеленою цибулею і зеленню.

Паштет готують для одноразового споживання і не раніше, ніж за ЗО хв до подачі на стіл.

Філе солоної риби — 100, паста «Океан» — 100, пюре із різної зелені — 200, вершкове масло — 100, твердий сир — 50, майонез — 120, соус «Южний» — 40, зелена цибуля — 50, зелень—10, готова гірчи­ця, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply