You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Холодний зелений борщ з рибою

Рибу відварюють у пряному відварі, виймають з бульйону і охолоджують. Ошпарене листя кропи
ви варять у підсоленій воді, а потім протирають крізь волосяне сито або пропускають крізь м’ясо­рубку.

Рибу нарізають великими кусочками, дода­ють тертий хрін, нарізані варені буряки, солять, до­дають оцет та частину квасу і маринують 4—5 год.

При подачі на стіл додають пюре з кропиви, нарі­зані салат-латук і зелену цибулю, кріп, цукор, пе­рець, сметану і вливають квас, що залишився, з рибним відваром, а потім розливають у тарілки.

Рибне філе — 300, буряки — 250, пюре з кропи­ви 150, салат-латук—100, зелена цибуля — 80, хрін —40, хлібний квас — 1200, цукор — 10, 3%-ний оцет — 10, сметана — 100, кріп — 20, сіль, перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply