You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Відварна риба з яйцем

Підготовлену рибу відварюють з коренями і охо­лоджують у бульйоні. Круто зварені яйця розріза­ють вздовж, виймають жовтки і протирають їх з верковим маслом і пастою «Океан», а потім за­правляють сіллю і майонезом.

Можна додати і томат-пюре. Білки яєць заповнюють начинкою з жовт­ків, рибу укладають на блюдо, а заповнені білки — навколо риби. В майонез додають 2 ст. ложки хо­лодного рибного бульйону, перемішують і залива­ють ним рибу. Охолоджують. Страву прикрашають кружальцями лимона, зеленню петрушки.

Можна використовувати філе тріски, пікші, путасу, луфаря, макруруса, скумбрії або аргентіни.

Рибне філе — 400, корінь петрушки — ЗО, ріп­часта цибуля — 60, вершкове масло — ЗО, яй­це — 4, майонез—100, томат-пюре — ЗО, паста «Оксан» — 25, лимон — ‘/2, зелень — 10, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply