You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Тушкована риба по-українськи

Підготовлену рибу заливають холодною водою, до­дають корені та спеції і відварюють до напівготовності. Воду зливають.

Рибу нарізають на маленькі кусочки. Розтоплюють свиняче сало (шкварки не використовують). Нарізані цибулю, картоплю і корінь петрушки смажать на розтопленому салі, додають 1 склянку міцного рибного бульйону й томатного соусу, кладуть куски риби, додають роз­тертий часник і злегка обсмажений на салі солод­кий перець, сіль, закривають кришкою і ставлять тушкувати.

При подачі  на  стіл  посипають дрібно нарізаного зеленню петрушки.

Для цієї страви використовують тріску, хека, сайду, аргентіну, пікшу, путасу.

Риба — 800, свиняче сало—150, ріпчаста цибу­ля — 100, часник — 10, солодкий перець — 100, кар­топля — 600, зелень петрушки — ЗО, корінь петруш­ки — 50, сіль, перець — за смаком.


Tags:

Leave a Reply