You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп «старовинний» з рибою

Рибу нарізають на кусочки і відварюють з кореня­ми, а потім відкидають на сито. У рибному бульйо­ні відварюють нарізану кубиками і обчищену брук­ву і ріпу, ячні або гречані крупи, нарізану кубика­ми картоплю.

Суп заправляють пасерованою цибу­лею, додають відварну рибу, вершки або сметану і доводять до кипіння. При подачі на стіл посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

Якщо немає ріпи або брукви, їх можна заміни­ти кабачками або картоплею в тій самій кількості.

Рибне філе — 300, бруква або ріпа — 150, греча­ні крупи—80, ріпчаста цибуля—100, сметана — 60, картопля — 300, кріп — 10, петрушка — 20, сви­няче сало або олія — 50, спеції — за смаком.

Tags:

Leave a Reply