You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп-пюре з цвітної капусти і пасти «Океан»

Від цвітної капусти відбирають ‘/2 частину малень­ких головочок для гарніру і припускають їх до го­товності у підсоленій воді.

Решту капусти, обчище­ні й нарізані кубиками картоплю та моркву, пасе­ровану цибулю заливають бульйоном або відваром, додають сіль і варять 15—20 хв, потім додають пас­ту «Океан» і продовжують варити до готовності ово­чів.

Після цього суп протирають крізь сито і розво­дять гарячим молоком. При подачі на стіл суп за­правляють вершковим маслом і кладуть у нього окремо зварені головочки цвітної капусти.

Паста «Океан» — 200, цвітна капуста — 600, кар­топля — 600, вершкове масло — 80, бульйон або відвар — 600, молоко — 600, ріпчаста цибуля — 60, морква — 50, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply