You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Ставрида, відварна в пергаменті

Рибне філе нарізають кусками, на 5—10 хв залива­ють солоною водою (на 1 склянку води 1 ст. ложка солі) і витримують на холоді протягом 1 год.

На квадратик пергаментного паперу або фольги, зма­щеної маслом, кладуть рибне філе. Зверху уклада­ють нарізані кружальцями ріпчасту цибулю і бол­гарський перець, терту моркву, дрібно нарізану зелень петрушки, подрібнений часник і томат-пасту, збризкують лимонним соком або розведеною лимон­ною кислотою і додають кусочки вершкового масла.

Папір загортають конвертом, обв’язують нитками і варять 15—20 хв. Перед подачею на стіл рибу викладають з пакетів на підігріте блюдо і збризку­ють розтопленим маслом. Гарнір — відварна кар­топля, свіжі або солоні огірки.

Рибне філе — 500, ріпчаста цибуля—100, бол­гарський перець — 50, томат-паста — 15, морква — 40, часник — 5, вершкове масло—60, зелень, ли­монний сік або лимонна кислота, сіль — за смаком.

Leave a Reply