You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Соняшник (ставрида, атлантична скумбрія) у томатному соусі з овочами

Підготовлену рибу нарізають на порції з шкірою, але без кісток і припускають 12—15 хв при слабко­му кипінні з додаванням овочів та спецій.

Припу­щену рибу кладуть на глибоке блюдо або в тарілку, а поряд гіркою викладають відварену цілими буль­бами картоплю, все заливають томатним соусом з овочами і прогрівають 1—2 хв при температурі не вище як 70° С. Перед подачею на стіл на рибу кла­дуть кружальця обчищеного лимона і прикрашають зеленню.

Можна також подати рибу з відварними кревет­ками, раковими шийками або крабами та відвар­ними печерицями або білими грибами.

Риба — 600, відварна картопля — 400, морква — ЗО, корінь петрушки — ЗО, лимон — ‘/2, зелень — ЗО, томатний соус з овочами — 400, сіль — за сма­ком.

Leave a Reply