You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний суп із саго

Рибу (тріску, путасу, пікшу, луфар, скумбрію) нарі­зають на порції, відварюють з коренями і виймають з бульйону. Стручковий солодкий перець очищають від насіння і нарізають півкільцями.

Дрібно нарі­зану цибулю, а також перець і моркву, нарізані соломкою, злегка пасерують і разом з підготовле­ною цвітною капустою варять до готовності у риб­ному бульйоні. Потім у суп кладуть окремо зваре­не саго, дрібно нарізану зелень петрушки і кропу, скибочки лимона, відварну рибу, вливають столове вино і подають на стіл.

Риба — 500, морква — 80, петрушка і селера — по 40, ріпчаста цибуля — 100, цвітна капуста — 200, солодкий перець — 120, саго — 100, столове вино — 100, лимон—1, жир — 50, сіль — за смаком, зе­лень петрушки і кропу.

Tags:

Leave a Reply