You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний форшмак із сиром, сухарями та зеленню

Рибні консерви — оселедці (або скумбрія) нату. ральні в олії — розтирають, додають мелені сухарі дрібно нарізану пасеровану ріпчасту цибулю, тер! тий сир, натерті яблука, вершкове масло, мелениі’І перець, сіль і нарізану зелень кропу або петрушки.

Масі надають форми рулету, круга, батончика і охолоджують 20 хв у холодильнику, а при подачі на стіл прикрашають вершковим маслом і зеленню.

Форшмак готують для одноразового споживан­ня і не раніше, ніж за ЗО хв до подачі на стіл.

Рибні  консерви — 250,   мелені  сухарі — ЗО,   ріп­часта цибуля — 100, маргарин — 25, свіжі яблука -100, твердий сир — 50, вершкове масло — 50, зелень кропу або петрушки — 40, спеції — за смаком.

Tags: ,

Leave a Reply