You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибні консерви в томаті із свіжими помідорами

Консервовану в томаті рибу виймають з банки і викладають на середину салатника або блюда. Сти­глі й міцні помідори промивають, звільнюють від плодоніжок, нарізають кружальцями, солять, став­лять на 10 хв на холод, а після цього зливають сік.

Нарізають тонкими кільцями або соломкою ріп­часту цибулю. Обережно перемішують з помідора­ми, додають сіль і мелений чорний перець. Томат­ний соус з-під консервів змішують з майонезом і заправляють ним помідори. Навколо консервованої риби викладають помідори і прикрашають листка­ми зеленого салату.

Рибні консерви в томаті — 250, помідори — 400, ріпчаста цибуля—80, майонез — 75, зелений салат, сіль, мелений чорний перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply