You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибні дієтичні зрази

Промите рибне філе без шкіри й кісток нарізають на порції і відбивають сікачем, надаючи йому фор­ми тонкого млинця.

Круто зварені яйця дрібно сі­чуть і змішують з густим молочним соусом та дріб­но нарізаною зеленню. Підготовлені куски рибного філе начиняють фаршем, загортають у вигляді ру­лету або надають їм овальної форми.

Зрази кладуть на решітку каструлі або глибоку сковороду, до половини заливають водою, накривають кришкою і припускають до готовності. При подачі на стіл по­ливають маслом або паровим соусом.

Рибне філе—500, яйце—1, молочний соус (густий) — 100, вершкове масло — 60 або паровий соус — 400, зелень, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply