You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибне філе, яке випускається промисловістю, припущене із соусом

Філе морського окуня, хека, нототенії або тріски нарізають порціонними кусками і припускають у невеликій кількості води з додаванням обчищеної і нарізаної цибулі, кореня селери або петрушки, а також спецій.

Філе припускають у посуді, закри­тому кришкою, при слабкому кипінні протягом 10— 15 хв. Перед подачею на стіл кусок припущеного філе кладуть на тарілку, поливають томатним соу­сом, томатним з овочами або сметанним, збоку укладають гарнір — відварну картоплю, картопля­не пюре або відварні овочі. Страву можна прикра­сити гілочками зелені петрушки.

Рибне філе — 500, ріпчаста цибуля — 40, корінь петрушки або селери — ЗО, соус — 300, гарнір — 600, зелень, спеції, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply