You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибне філе по-українськи

Підготовлену рибу розбирають на філе (без шкіри 182  і кісток), нарізають на порції широкими пластами, посипають січеним часником, сіллю, перцем, обмо­чують у збитому яйці, обкачують у тертому білому хлібові й смажать на олії. При подачі поливають вершковим маслом.

На гарнір подають відварну картоплю з часни­ком. Картоплю обчищають, нарізають рівними великими кубиками і відварюють у підсоленій воді.

Воду зливають, а картоплю поливають топле­ним жиром із шкварками, тертим часником, поси­пають сіллю, перцем і дрібно нарізаною зеленню кропу.

Для цієї страви можна використати філе мор­ського окуня, мерлузи, сайди, тріски, скумбрії.

Рибне філе — 500, білий тертий хліб — 80, олія — 80, часник — 15, яйце — 1, картопля — 600, сало — 120, зелень — 20, вершкове масло — 50.

Leave a Reply