You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибна піджарка по-українськи з помідорами і салом

Пшеничний хліб нарізають квадратиками завдов­жки 3—4 см і завтовшки 1 см. Промиті помідори розрізають навпіл і посипають перцем.

Сало на­різають тоненькими шматочками, кладуть на ро­зігріту сковороду, підсмажують з обох боків до рум’яного кольору і перекладають в інший посуд. На сковороді, де смажилось сало, підсмажують хліб, цибулю та паніровані в борошні кусочки ри­би, солодкий перець і помідори.

При подачі на стіл на середину тарілки або блюда кладуть під­смажений хліб, а зверху — кусочки смаженої риби, смажене сало і цибулю, а навколо — помідори та перець і посипають дрібно нарізаними зеленню та часником.

Філе тріскових риб — 200, свіжі помідори — 400, сало — 100, солодкий перець — 100, ріпчаста цибу­ля — 100, часник — б, хліб — 150, зелень — 10, бо­рошно — 10, гіркий перець, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply