You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

«Рибацький» заливний рулет з хріном

Рибне філе без шкіри розрізають на частини зав­довжки 10 см і злегка відбивають. На середину кла­дуть фарш і загортають філе, надаючи йому фор­ми рулету.

Потім обгортають у пергаментний папір і відварюють у солоній воді до готовності. Готові рулети нарізають великими скибочками, охолоджу­ють, укладають на блюдо або лист, прикрашають маринованими овочами, зеленим горошком або ски­бочками лимона, а потім заливають желе.

Подають з хріном. Фарш для начинки: пасерована морква, паста «Океан» і яйце.

Можна використовувати тріску, хек, сайду, пік-90   шу або путасу.

Рибне   філе — 400,   паста   «Океан» — 80,   морква 100,  яйце — 1,  ріпчаста   цибуля — 60,   маргарин— 25 сіль, спеції — за смаком,

Tags:

Leave a Reply