You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба в маринаді (дієтична)

Рибу потрошать, промивають, розбирають на філе з шкірою і кістками (можна з шкірою без кісток), нарізають на порціонні куски і варять. Для приго­тування маринаду нарізані моркву та ріпчасту ци­булю припускають у рибному бульйоні з додаван­ням олії, а потім додають томат-пюре, сіль, цукор і кип’ятять.

При подачі на стіл в салатник кладуть порціон­ний кусок відварної риби і заливають охолодже­ним маринадом.

Можна використовувати тріску, тихоокеанський хек, минтай, сквашу або кликач.

Риба — 400, морква — 150, ріпчаста цибуля — 100, цукор-пісок — 15, томат-пюре — 100, олія — 60, сіль — 6, цукор — за смаком.

Tags:

Leave a Reply