You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба в горщечку з помідорами і солодким перцем

Ріпчасту цибулю дрібно нарізають і обсмажують, додають нарізані кружальцями помідори, болгар­ський перець, зелень, все перемішують і тушкують  у горщечок кладуть половину тушкованих овочів, зверху — порціонний кусок обсмаженої риби, а по­тім решту овочів. Посипають тертим сиром, солять, перчать і тушкують на малому вогні 10—15 хв.

Страву подають гарячою.

Для цієї страви можна використовувати камба­лу, ставриду, шаблю-рибу, тунця, хека.

Риба — 500, ріпчаста цибуля — 200, свіжі помі­дори — 300, болгарський перець — 150, олія — 40, вершкове масло — 25, голландський сир — ЗО, зелень — 20, сіль, перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply