You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба, тушкована з рисом і солодким перцем

Копчене свиняче сало нарізають дрібними кусочка­ми і підсмажують з ріпчастою цибулею. На цій самій сковороді обсмажують підготовлене рибне філе, нарізане кусочками, і дрібно нарізаний солод­кий перець.

Потім підливають трохи бульйону, до­дають відварний рис, солять за смаком і все разом тушкують 8—10 хв. Перед подачею на стіл заправ­ляють вершковим маслом.

Так тушкують тріску, сайду, пікшу, путасу, став­риду, скумбрію, шаблю-рибу.

Рибне філе — 600, копчене свиняче сало—100, ріпчаста цибуля — 150, солодкий перець — 120, від­варний рис — 400, вершкове масло — 60.

Leave a Reply