You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба, припущена з картоплею, перцем і салом-шпиком

Підготовлене рибне філе нарізають кусками. Сало-шпик нарізають дрібненькими  кусочками, підсмажують на сковороді разом з нарізаною скибочками цибулею та солодким перцем, нарізаним півкільцями.

Картоплю нарізають кружальцями або скибоч­ками, складають на змащений салом-шпиком лист, сотейник або глибоку сковороду, зверху кладуть куски риби, які прикривають обсмаженою цибулею і перцем, посипають сіллю і перцем, додають 1 склянку рибного бульйону, накривають кришкою і припускають до готовності.

Перед подачею на стіл куски риби викладають на підігріте блюдо, обкла­дають картоплею, цибулею та перцем і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Рибне філе — 600, картопля — 600, ріпчаста ци­буля — 120, солодкий перець—100, сало-шпик — 100, зелень, сіль, спеції — за смаком.

Tags:

Leave a Reply