You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба по-домашньому, припущена з пастою «Океан»і яйцем

Підготовлене  рибне  філе з  шкірою без  реберних кісток кладуть у каструлю або сотейник, додають частину вершкового масла або маргарину, рибний бульйон і кип’ятять (припускають) 10—12 хв.

Потім до риби додають розморожену пасту «Океан», нарі­зане кубиками варене яйце, сметану, злегка пасе­ровану цибулю на вершковому маслі або маргарині і доводять до готовності під кришкою.

Посипають дрібно нарізаною зеленню і подають у сотейнику, в якому припускали рибу. Окремо подають відвар­ну картоплю або картопляне пюре. Цим способом готують рибу з невеликим вмістом білків.

Риба — 600, рибний бульйон—150, вершкове масло або маргарин — 80, яйця — 2, паста «Оке­ан» — 100, сметана — 100, ріпчаста цибуля — 120, зелень, сіль — за смаком.

Leave a Reply