You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Припущена льодяна риба (зубан, каранкс, сардинела)

Оброблену рибу, не пластуючи, нарізають порціон­ними кусками (кругляками), укладають їх у посуд шкірою вниз, заливають гарячою водою, додають обчищені, вимиті й нарізані корені петрушки або селери, ріпчасту цибулю, потім спеції, сіль і припу­скають у посуді із закритою кришкою.

Перед подачею на стіл кусок риби кладуть на тарілку, а збоку біля нього — відварну картоплю, поливають рибу томатним соусом або томатним соу­сом з овочами. Страву можна посипати дрібно на­різаною зеленню.

Риба — 500, ріпчаста цибуля — 40, корені пет­рушки або селери — ЗО, соус — 300, картопля — 600, спеції, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply