You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Помідори, фаршировані креветками

Креветки відварюють, звільняють від панцира й нарізають кусочками. Готують розсипчастий рис. Перемішують з креветками й заправляють мелени­ми сухарями, сирим яйцем, сіллю та перцем.

Про­мивають помідори, видаляють плодоніжку і вирі­зають частину м’якоті з насінням. Фарширують під­готовленою начинкою, фарш зверху збризкують маслом і посипають натертим сиром. Запікають у духовці.

Подають у тому посуді, в якому вони запі­кались. Використовують помідори міцні й неперестиглі. Стежать, щоб вони не пересмажились (став­лять у не дуже гарячу духовку).

Варені креветки—120, помідори — 400, рис 40, яйце — ‘/2, сухарі — 20, вершкове масло — 25, сир — 20, сіль, перець — за смаком.

Leave a Reply