You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Пістрява зубатка, припущена в томатному соусі

Підготовлене рибне філе з шкірою або без шкіри, але без кісток нарізають на порції, кладуть у посуд в один ряд, підливають воду або бульйон (на 1 кг риби 0,3 л рідини), солять, додають ріпчасту цибу­лю, корінь петрушки, відвар від печериць або білих грибів, сухе біле вино, щільно закривають кришкою і припускають.

Відвар використовують для приготу­вання томатного соусу. Перед подачею на стіл на рибу кладуть відварні, нарізані скибочками, прогрі­ті гриби, заливають томатним соусом, зверху кла­дуть кусочок обчищеного лимона і посипають його зеленню, а збоку — гарнір.

Риба — 500, соус — 300, печериці або білі гри­би— 60, біле сухе вино — 40, лимон—’/2, ріпчаста цибуля — 60, корінь петрушки — 50, зелень, сіль — за смаком.

Leave a Reply