You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Мідії під майонезом та гірчицею

Мідії відварюють у черепашках, додавши до відва­ру цибулину, лавровий лист і сіль. Обчищені від черепашок мідії охолоджують, солять, посипають перцем і заливають майонезом, змішаним з готовою гірчицею, і перемішують.

Викладають у салатник і прикрашають кусочками маринованого червоного перцю і гілочками зелені петрушки. Цю закуску можна гарнірувати круто звареними яйцями і сві­жими огірками та помідорами, але в такому ви­падку її можна подати на блюді.

Варені мідії — 250, майонез — 80, солодкий ма­ринований перець — 80, сіль, готова гірчиця, цибу­ля, лавровий лист — за смаком.

Tags:

Leave a Reply