You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Грибна ікра з пастою «Океан»

Сухі гриби замочують у холодній воді, а потім від­варюють з додаванням солі. Відвар зливають, а гри­би охолоджують і разом з розмороженою пастою «Океан», ріпчастою цибулею пропускають крізь м’ясорубку.

Додають олію (молоко, сметану або майонез), все старанно перемішують і тушкують 10—15 хв. Заправляють оцтом, сіллю, перцем і тов­ченим часником. Подають як холодну закуску. При подачі на стіл посипають зеленою цибулею.

Сушені гриби — 50, паста «Океан» — 100, олія — 50, ріпчаста цибуля —60, зелена цибуля —ЗО, оцет 3%- ний — 25, часник—6, сіль, перець — за сма­ком.

Tags:

Leave a Reply