You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Гарячі закуски

Гарячі закуски в домашньому харчуванні готують не лише до святкового столу, а й як другі страви для звичайної сімейної вечері і навіть сніданку.

Поряд з вишуканими делікатесними гарячими закусками (які готу­ють різноманітними способами) з трепангів, мус­кула морського гребінця, устриць, мідій та кальма­рів дедалі ширше використовують гарячі закуски простішого асортименту й нескладного приготуван­ня, до складу яких, крім нерибних продуктів мо­ря, морської риби та пасти «Океан», входять овочі, наприклад, кабачки, гарбузи, капуста, болгарський перець, помідори, картопля, а також гриби, яйця тощо.

Ці закуски подають як самостійні страви з різними гарнірами і заправляють різноманітними соусами.

Готують гарячі закуски у вареному, смаженому, тушкованому й запеченому виглядах.

Для домашнього приготування гарячих закусок на відміну від ресторанного не потрібний спеціаль­ний посуд (фарфорові чашки, металеві кокотниці, невеликі баранці й порціонні сковорідки).

Дома ці закуски можна готувати у великих сковородах, у підхожих сотейниках, металевих блюдах. У цьому самому посуді страви подають на стіл. Закуски можна перекласти на великі підігріті блюда або тарілки і прикрасити їх листками салату або зе­ленню петрушки.

Tags:

Leave a Reply