You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Форшмак «Новинка» з пастою «Океан» і окостом

Шинкове сало, або жирний окіст, або сало-шпик січуть ножем, додають розім’ятий плавлений сирок, розморожену і припущену пасту «Океан», січену ріпчасту цибулю, часник, січене яйце і нарізану зе­лень петрушки, солять, добре перемішують, масі надають форми батона або товстого круглого кор­жа і охолоджують.

Нарізають на порції і подають із салатом з свіжих, солоних або маринованих ово­чів.

Шинкове сало, окіст або сало-шпик — 80, плав­лений сир—100, паста «Океан»—100, ріпчаста цибуля — 100, часник—10, зелень петрушки — 20, яйце — 1, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply