You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Форшмак із солоної риби з пастою «Океан»

Розморожену, припущену і охолоджену пасту «Оке­ан» змішують із замоченими у воді білими сухаря­ми, кусочками філе солоної скумбрії або сардин (без кісток) і пасерованою ріпчастою цибулею.

Дві­чі пропускають крізь м’ясорубку і в масу додають розм’якшене вершкове масло, дрібно посічені яйця, лимонну кислоту і чорний мелений перець, все ста­ранно перемішують і охолоджують. При подачі на стіл ділять на порції і прикрашають зеленню пет­рушки.

Форшмак готують для одноразового споживання і не раніше, ніж за ЗО хв до подачі на стіл.

Паста «Океан» — 200, сардини або скумбрія — 92 150, білі сухар.} — 80, вершкове масло — 150, ріпчаста
цибуля — 100,   олія — 20,   яйце — 1,   лимонна ки слота,  чорний   мелений    перець,   сіль — за  смаком

Tags:

Leave a Reply