You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Форшмак із оселедців (солоної скумбрії, сардин) копченою тріскою

Оселедці, солону скумбрію або сардини і копчену тріску обчищають від шкіри та кісток. Філе осе­ледців, солоної скумбрії або сардин замочують у холодній воді, а потім разом з філе копченої трі­ски, ріпчастою цибулею, вареними яйцями січуть на дерев’яній дошці до одержання однорідної маси.

В масу додають відварний розсипчастий рис, роз­морожену і припущену пасту «Океан», натерті антонівські яблука, сіль, цукор, оцет, олію і все добре перемішують.

Масі надають форми довгастого ба­тона й охолоджують. При подачі на стіл форшмак нарізають кружальцями, укладають їх на середину тарілки, а на гарнір кладуть нарізані скибочками свіжі огірки, помідори, свіжі або мариновані яблу­ка, зелену цибулю, маслини, листки салату. Зверху форшмак посипають січеним яйцем і дрібно нарі­заним кропом.

Оселедці, солона скумбрія або сардини — 100, копчена тріска — 150, яйця — 2, яблука — 100, ріп­часта цибуля — 100, паста «Океан»—100, олія — 50, відварний рис—100, винний оцет — 50, сіль і мелений перець — за смаком. Для гарніру: свіжі огірки—100, помідори—100, яблука—100, зеле­на цибуля — 20, салат — ЗО, яйце — ‘/2, маслини — 1 20, дрібно нарізаний кріп — 10.

Leave a Reply