You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Бульйон з локшиною і лангустами (або креветками)

Лангусти або креветки відварюють у підсоленій во­ді з додаванням кропу, зелені петрушки, лаврового листу та перцю, а потім звільняють від панцира.

Бульйон варять з рибних відходів з додаванням моркви, зелені петрушки, селери, цибулі-порею, чор­ного перцю, лаврового листу і кропу. Перед пода­чею на стіл у бульйон кладуть приготовлену і по­передньо відварену локшину, лангусти (або кревет­ки), вершкове масло і посипають дрібно нарізаною зеленню.

Лангусти з головою — 600 (або свіжоморожені креветки — 420), рибні відходи — 600, морква — 80, ріпчаста цибуля—150, зелень петрушки — 20, се­лера- ЗО, кріп—10, вершкове масло — 20, спеції, сіль — за смаком. Для локшини: борошно — 150, яйце — 1, вода — ЗО, сіль — 4.

Leave a Reply