You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Зрази з яйцями

Пропущене   крізь   м’ясорубку   м’ясо,   намочену в  воді булку, яйце, сіль і перець вимішують. Круто зварені яйця обчищають.

Мокрими руками обліплюють кожне яйце котлетною масою, надаючи овальної форми. Посмаживши зрази, готують соус: сметану, борошно ста­ранно розмішують, солять, вливають склянку ягоди, вимішують, виливають на жир, де смажилися зрази.

Кип’ятять, мішаючи 1—2 хвилини, додають лавровий листок.  Надто  густий  соус  розводять  водою.  Варені  макарони, викладені гіркою на блюдо, оточують розрізаними зразами  (жовтками до­гори). Всередині макаронів роблять ямку і вливають соус. Посипають усе це зеленню петрушки. Зрази можна перед подачею підігріти.

Набір продуктів: 300 г яловичини, 200 г свинини, 5 яєць, булка, цибу­лина, сіль, перець, жир, 500 г макаронів. Для соусу: 100 г сметани, 1 ложка борошна, лавровий лист.

Tags:

Leave a Reply