You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Заливний омар

У киплячу воду кладуть лавровий лист, ріпчасту цибулю, перець горошком, червоний стручковий пе­рець, сіль, гвоздику, промиті омари і варять 20— ЗО хв (залежно від величини омарів).

Омари вийма­ють з бульйону і промивають холодною водою. Аку­ратно підрізають шийку і виймають м’якоть. Відо­кремлюють її від клішень, нарізають рівними ку­сочками, кладуть на лист або блюдо і прикрашають скибочками лимона, фігурками з моркви та зелені. Заливають рибним желе і ставлять захолонути.

Так само готують заливне з лангуста.

Омари— 1500, готове рибне желе— 1 л, мор­ква — 80, лимон — ‘/2, ріпчаста цибуля — 50, зе­лень, сіль, спеції — за смаком.

Tags:

Leave a Reply