You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Заливне з мускула морського гребінця на хлібі

Мускул морського гребінця після розморожування старанно промивають у проточній воді, кладуть у киплячу підсолену воду (співвідношення води і м’я­са 3: 1).

Варять 10 хв, рахуючи з моменту закипан­ня. Готове м’ясо кладуть на сито, дають рідині стек­ти й нарізують м’ясо кружальцями по 6—8 г.

У фор­му для заливних страв наливають трохи желе і, коли воно захолоне, кладуть зверху варене м’ясо мускула морського гребінця (по 2—3 кружальця на порцію) і прикрашають зеленню.

Все заливають хо­лодним, але не застиглим желе і ставлять у холодне місце для повного застигання. При подачі на стіл нарізають на порції по 20—25 г і кладуть на ски­бочку хліба.

Мускул  морського гребінця — 120,  желе—100, зелень — 8, хліб — 150.

Leave a Reply