You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Заливна риба під майонезом

Рибне філе нарізають порціями і припускають з ко­ренями та спеціями до готовності. Кожний кусок риби кладуть на металеву лопатку або широкий ніж і заливають напівзастиглим майонезом з желе.

При цьому майонез з додаванням готового, але не за­стиглого желе треба весь час перемішувати, щоб він мав однорідну консистенцію і не застигав; його слід також підігрівати у гарячій воді.

Залиті куски риби укладають у неглибокий посуд, прикрашають відварними креветками, фігурками з овочів і зе­ленню. Перед подачею на стіл рибу укладають на суміш овочів, заправлених майонезом, і гарнірують з одного боку купками овочів, а з другого — посі­ченим желе і прикрашають салатом.

Гарнір поли­вають салатною заправою.

Рибне філе — 350, майонез—150, желе — 40, овочі — 600, відварні креветки — 40, салатна за­права — 80, зелень, корені, спеції, сіль — за сма­ком.

Tags:

Leave a Reply