You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Юшка з риби

Щуку або судака очищають, промивають, нарізують на порції і відварюють до готовності. Потім охолоджують і кладуть на та­рілку разом з гарніром — у вигляді відварених ракових шийок, нарізаних кубиками свіжих огірків, зеленої цибулі, тертого хріну, і дрібно нарізаного зеленого кропу та петрушки

Кістки, плавці і голову щуки, а також випотрошені і промиті йоржі кладуть у бульйон, в якому відварювалась щука, додають потрібну кількість води і варять протягом 1 години, після цього кладуть коріння, цибулю, спеції і варять ще 25—ЗО хвилин, а потім проціджують.

До рибного бульйону подають приготовану щуку з гарніром.

На 190 грамів щуки або судака беруть: 100 грамів йоржа, 2 шту­ки раків, 1 свіжий огірок, 1 зелену цибулю, 20 грамів зелені пет­рушки і кропу, ЗО грамів хріну, 5 грамів цибулі ріпчастої, 5 гра­мів селери, 10 грамів моркви, перцю запашного і лаврового листя до смаку.

Leave a Reply