You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Юшка з галушками

Зварити  кістковий  бульйон з  морквою,  пе­трушкою та  ріпчастою  цибулею.  Приготувати галушки:  у  киплячу  воду додати вершкове масло, всипати борошно, заварити тісто, трохи охолодити, влити яйце і старанно розмішати.

Пропустити крізь м’ясорубку з дрібною сіткою яловичину і трохи обсмажену цибулю, посолити, посипати перцем і старанно перемішати. Підготовлену масу покласти в зварене тісто, вимі­шати, потім столовою ложкою класти галушки у підсолену киплячу воду і варити до готовності.

Перед подачею до столу посипати зеленню.

Набір продуктів: 2 л води для бульйону, 300 г кісток, 1 морквина, корінець петрушки, 1 цибулина.

Для галушок: півсклянки води, 3 столові ложки борошна, 1,5 ложки розтопленого вершкового масла, 1 яйце, 400 г яловичини, 1 цибулина, сіль, перець.

Tags:

Leave a Reply